Ikke så veldig glad jul

Det er ikke alltid tanken teller nok.

Ikke så veldig glad jul
Publisert

Det er fortsatt vanskelig å venne seg til synet av viktige og uunnværlige personer som skriker ut i løse lufta på Rimi en fredag ettermiddag, mens ungene henger rundt beinet på pappaen sin i et forsøk på å få tankene hans bort fra jobben.

Han skriker altså ikke til ungene. Han skriker inn i blåtann-headsettet som blinker blått fra høyre øre. Dette synet kan det kanskje bli slutt på snart, eller så blir det i det minste sjeldnere.

Ute.

Det er nyhetsbyrået Reuters som melder - vi har alltid hatt lyst til å bruke den innledningen på et avsnitt - at de små, blinkende øreproppene ikke vil bli noen populære julegave i år, i det minste ikke blant amerikanerne.

Og vi nordmenn er cirka 91 prosent amerikanere, så det gjelder nok også for oss.

Den landsdekkende spørreundersøkelsen ble bestilt av eBay, og sendte blåtann-proppene helt nederst på lista.

Undersøkelsen er også svært deprimerende lesning for Blu-ray-entusiastene. Kun fem prosent av de spurte uttrykte ønske om å investere sine surt tjente finanskrisedollar i HD-formatet, noe som ikke akkurat er overbevisende tall for et konglomerat som har til hensikt å skvise ut DVD-filmene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer