iRiver GSM phone

Skal bli et rimelig alternativ til iPhone.

iRiver GSM phone
Publisert

Iriver overrasket alle på årets CES-messe da de avslørte at de jobber med en mobiltelefon som har store likheter med Apples iPhone. Produsenten er for kjent for å lage musikk- og mediespillere, men nå ser det altså ut at de vil entre mobilmarkedet.

I videoene under artikkelen kan du se at det er snakk om en mobil uten nummertastatur, men med stor trykkfølsom skjerm. De foreløpige spesifikasjonene antyder at skjermen har en størrelse på tre tommer og oppløsning på 480 x 272 piksler.

I følge nettstedet PC Mag har telefonen et integrert minne på fire gigabyte, mobil-TV, Flash, GPS og et kamera på to megapiksler som kan ta opp video. Den kjører Linux og har et menysystem som minner sterkt om iPhone.

Programvaren er langt fra ferdig, så mye kan endre seg før lanseringsdato. Det er blant annet usikkert om telefonen vil ha WiFi og 3G.

Det foreløpige navnet på mobilen er "iRiver GSM phone". Hvis alt går etter planen vil den lanseres i statene mot slutten av året, så det vil nok ta tid før den eventuelt finner veien hit nord.

I følge Owen Kwon i Iriver vil den bli rimeligere enn iPhone, som i dag koster ca. 400 dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer