iRiver Spinn

Ny mediespiller på vei.

iRiver Spinn
Publisert

Under årets CES-messe i Las Vegas viste iRiver frem en mediespiller utstyrt med en såkalt "spinn-teknologi". Dette er hjul på høyre side som du kan snurre rundt og trykke på for å navigere deg gjennom menyene og film- og musikksamlingen.

Nykommeren kan absolutt sies å være et friskt pust i et marked som domineres av mediespillere med mer eller mindre identisk design. Litt av poenget med hjulet er for øvrig at det skal føles naturlig å holde spilleren med en hånd.

Skjermen har en størrelse på 3.2 tommer og oppløsning på 480 x 272 piksler. Formatene som støttes inkluderer MP3, OGG, WMA, MPEG-4 og WMV.

Blåtann er på plass slik at spilleren kan kommunisere trådløst med kompatible hodetelefoner. Blir du lei av å høre på musikk kan du slå på FM-radien, og for de landene det gjelder vil DMB-TV være noen få klikk unna. Ordbok og støtte for tekstdokumenter har også blitt nevnt.

Iriver Spinn er fortsatt under utvikling, men hvis alt går etter planen vil den lanseres senere i år. Du vil kunne velge mellom versjoner med 4, 8 og 16 gigabyte lagringsplass.

Trykk PLAY for video!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer