iRiver Spinn

Ny mediespiller på vei.

iRiver Spinn
Publisert

Under årets CES-messe i Las Vegas viste iRiver frem en mediespiller utstyrt med en såkalt "spinn-teknologi". Dette er hjul på høyre side som du kan snurre rundt og trykke på for å navigere deg gjennom menyene og film- og musikksamlingen.

Nykommeren kan absolutt sies å være et friskt pust i et marked som domineres av mediespillere med mer eller mindre identisk design. Litt av poenget med hjulet er for øvrig at det skal føles naturlig å holde spilleren med en hånd.

Skjermen har en størrelse på 3.2 tommer og oppløsning på 480 x 272 piksler. Formatene som støttes inkluderer MP3, OGG, WMA, MPEG-4 og WMV.

Blåtann er på plass slik at spilleren kan kommunisere trådløst med kompatible hodetelefoner. Blir du lei av å høre på musikk kan du slå på FM-radien, og for de landene det gjelder vil DMB-TV være noen få klikk unna. Ordbok og støtte for tekstdokumenter har også blitt nevnt.

Iriver Spinn er fortsatt under utvikling, men hvis alt går etter planen vil den lanseres senere i år. Du vil kunne velge mellom versjoner med 4, 8 og 16 gigabyte lagringsplass.

Trykk PLAY for video!

Kilder: dvice, crave

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer