John Lennons briller er til salgs

Koster 8,6 millioner kroner.

John Lennons briller er til salgs
Publisert

Er du selverklært Beatles-fan? Nå har du sjansen til å skaffe deg et par briller som har tilhørt selveste John Lennon.

Brillene ble nylig lagt ut for auksjon av en japansk TV-produsent, Junishi Yore, som hevder å ha jobbet som oversetter for The Beatles i 1966.

Rådyre.

Flere medier rapporterer at det har kommet inn bud på hele 1,5 millioner dollar, altså rundt 8,6 millioner kroner, men dette er enda ikke bekreftet.

- Vi har blitt totalt nedringt, sier salgsansvarlig John Warner til BBC news. Det er nesten umulig å sette en pris på dem siden de er så sjeldne, forklarer han.

Brillene har den karakteristiske runde formen som ble ett av John Lennons varemerker. Yore har lagt ved en håndskrevet beskjed hvor han forteller at han mottok brillene i gave fra Lennon da Beatles var på turne i Japan i 1966.

Da Beatles-vokalisten ble skutt og drept i 1980 dyttet Yore ut brilleglassene på grunn av en japansk tradisjon som sier at glassene skal fjernes slik at sjelen kan se i dødsriket.

Auksjonen avsluttes 31. juli.

Trykk her for å gå til auksjonens hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer