Kast isskrapa!

Ny vindusvarmer sparer deg for mye smerte.

Kast isskrapa!
Publisert

Det er lite som er så frustrerende som å møte bilruta full av steinharde isklumper en tidlig morgen.

Du tvinges ut i vinterkulda og med febrilske bevegelser og en blåfrossen høyre, begynner du å skrape. En drøy time senere begynner du å skimte antydning til en bilrute – kulda har satt seg i kroppen og snart kommer influensaen. Lei av å skrape bil?

Frykt i så fall ikke.

Med denne smarte løsningen montert til dashbordet, trenger du aldri mer å ta i en isskraper mer.

Smelter isen.

Den geniale vindusvarmeren går på batteri som kan lades enkelt ved hjelp av en ledning til huset ditt eller via sigarettenneren.

En timerfunksjon gjør at du kan stille den inn til å aktiveres på morgenkvisten, og i løpet av bare 30 minutter vil isen på bilruta smelte som en softis under sola.

Vindusvarmeren skal kunne fungere helt ned til 15 minus, og varmen skal være kraftig nok til å kunne smelte et opptil 4 centimeters tykt snøteppe.

Billig.

Den varme løsningen selges fra denne nettsiden, og prisen er ca kr 600. En liten slump for noe som kan spare deg for mye iskaldt arbeid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer