KC910: Sylslank pikselkiller

LG har rettet opp feilene sine, blir dette den neste må-ha-mobilen?

KC910: Sylslank pikselkiller
Publisert

Jada, vi vet at antall piksler i seg selv ikke er superavgjørende for det gode bilderesultat. De færreste blåser vel opp mobilbildene sine i enorme veggformat.

Likevel, i skrivende øyeblikk kan LG skilte seg med å ha verdens tynneste 8-megapiksel-mobil på markedet. Men de slanke formene på 13.95 mm er langt fra det eneste denne modellen kan skryte på seg, den er også en fullpakket med det nyeste fra multimediaverden.

Sterkere utgave?

Da vi testet forgjengeren Viewty tidligere i år, var vår største innvending treg menynavigering og en trykkfølsom skjerm som ikke fungerte optimalt. Ifølge LG selv skal dette problemet nå være løst (vi får se når vi får testversjonen).

Kameraet på KC910 skal også være betydelig mye bedre enn det Viewty hadde å by på. Xenon flash gjør det enklere å ta gode bilder innendørs. I tillegg er mobilen utstyrt med ISO-følsomhet helt opp til 1600.

Andre funksjoner er bildestabilisator, autofokus, manuell fokus og ansiktsgjenkjenning. Det er vel omtrent her at LG løper fra Apple?

Endelig trådløst.

Noe av det vi savnet med forgjengeren var Wi-fi, denne versjonen kan derimot slå i bordet med å ha trådløst nettverk på plass. Den har også 3G HSDPA som kan dra hastigheten helt opp til 7.2Mbps.

KC910 skal for øvrig være den første telefonen utstyrt med Dolby Mobile-teknologi, noe som skal bety bedre lydopplevelse i form av dypere og klarere lyd.

Treningsglade sjeler vil kanskje også sette pris på Jogging Budd-programmet. Med dette kan du ved hjelp av GPS måle hvor langt du har løpt ...

Mobilen skal ellers støtte mikroSD-kort opp til 8 GB.

Den er ventet i butikkene i oktober, men det er fortsatt usikkert hva prisen vil være.

Kilde: gsmarena.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer