Khet er et laserspill

Nå i oppdatert utgave.

Khet er et laserspill
Publisert

Khet, eller Deflexion som det også kalles, er et brettspill hvor du slår ut motstanderens brikker med laserstråler. Nå har det kommet en oppdatert versjon av det populære laserspillet: Khet 3D Tower.

To etasjer.

Spillet har fått en ekstra etasje, eller et tårn om du vil, som har speil plassert ved foten og på toppen. På den måten kan laserstrålen sendes over to etasjer, noe som gjør spillet mye mer utfordrende for de små grå.

Prinsippet er fortsatt det samme. Du og motstanderen flytter rundt på egyptisk-inspirerte brikker med speil på en eller to sider. Hver brikke kan gå ett skritt i hviken som helst retning, eller roteres en kvart omdreining. Når du er fornøyd med flyttingen aktiverer du lasertrålen, og den vil reflekteres fra speil til speil helt til den treffer en brikkeside uten speil.

Denne brikken går da ut av spillet, og slik fortsetter det til en av dere klarer å treffe motstanderens farao, som kan sammenlignes med kongen i sjakk.

Khet kan du kjøpe her til 500 kroner. Utvidelsespakken kan forhåndsbestilles hos nettstedet firebox og koster 170 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer