Knivskarpt

Du skal både store lommer og stort mot for å gå med denne utrolige Swiss Army-kniven i lomma.

Knivskarpt
Publisert

Uttrykket "er det en pistol du har i lomma, eller er du bare glad for å se meg?" fikk akkurat et påskudd til å skrives om.

Knivprodusenten Wenger, som står bak den velkjente Swiss Army Knife-serien, har bestemt seg for å flørte med Guiness Rekordbok.

Goliat.

Giant Knife Version 1.0 (den heter det) har så mange funksjoner og så mange verktøy at hvis det en dag blir atomkrig og du blir nødt til å tilbringe noen år i skauen, kan denne kniven utgjøre forskjellen på liv og død.

Den har 85 forskjellige verktøy, som strekker seg i fra alt fra neglefil til skrujern til lommelykt til, jada, kniver. Og sag. Og laserpeker. Og flaskeåpner, golfkøllerenser, tannpirker, sigarkutter, forstørrelsesglass og et nøkkelknippe til å ha selve kniven i.

Faktisk så inneholder kniven alle verktøy som noen gang er inkludert i en Swiss Army-kniv, så her kommer knivhistorikerne til å kose seg i flere timer.

Høy pris.

Men det koster. Giant Knife har en pris på cirka 7500 kroner, veier 900 gram og har en tykkelse på snaue 25 centimeter. Hvert eksemplar må spesialbestilles direkte fra fabrikken, så ikke forvent å finne denne hos din lokale

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer