Kom i toppform med Yamaha

Ny MP3-spiller vil få deg til å løpe i gledesrus.

Kom i toppform med Yamaha
Publisert

Yamaha er kanskje mest kjent som gigantprodusent av motorsykler og musikkinstrumenter. Kanskje er det kunnskapen om høy hastighet og lyd de har basert seg på når de nå lanserer en helt ny type MP3-spiller.

Yamaha BodiBeat skal få deg til å løpe fort samtidig som du kan løpe i takt med favorittmusikken din, noe som skal gjøre det å tilbakelegge endeløse strekninger mye mer givende.

Den vil nemlig tilpasse musikken etter løpehastigheten, og det ved hjelp av hjerteslagene under treningsøkten.

Verdens første.

Skal vi tro Yahama selv, er dette verdens første MP3-spiller med innebygget akselometer som gjør at den vil justere musikken etter pulsen din.

Jo høyere du kommer opp i puls, jo raskere låt vil den spille og vica versa.

Ved hjelp av et akselometer vil MP3-spilleren sørge for å matche løpehastigheten din, mens en pulsmåler som skal festes til øreflippen vil måle pulsen.

Favorittsanger.

En medfølgende programvare lar deg dra og slippe favorittlåtene dine rett inn i programmet, og låtene vil da automatisk kategoriseres etter hastighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer