Kompakt bilnavigator

Så kompakt har vi aldri sett en GPS før.

Kompakt bilnavigator
Publisert

Nå er det endelig kommet en bilnavigator som vil ta pusten fra deg. Og hvis pusten din er full av gammel alkodugg fra gårsdagens festligheter, vil denne garantert gi deg beskjed om det.

Men alkomåler er slett ikke den eneste finessen den allsidige GPSen kan lokke med. For ut i fra spesifikasjonene kan det høres ut som JATY DR7200 har alt du trenger. Og mere til.

Lynrask.

Den kraftige prosessoren og SiRF 3-brikken skal sørge for å gi deg lynraske satellittsignaler under alle forhold.

I tillegg er den utstyrt med DMB. En videreutvikling av den etter hvert så kjente DAB-teknologien som skal gi deg krystallklare radiosendinger.

Men hvis du foretrekker å lytte til din egen jukeboks, så kan dette la seg gjøre ved hjelp av den innebygde MP3-spilleren.

Fotoalbum.

Har du noen bilder du absolutt bare ha med deg inn i bilen, kan du laste dem inn i denne navigatoren. Hva med et motiverende bilde av målet med den eviglange kjøreruten: kjæresten, Eiffeltårnet, eller hva det nå måtte være?

E-bok.

Dersom du har kjørt strekningen altfor mange ganger før, og uansett har som vane å kjøre med øynene sammenknepet, så lar denne GPSen deg lese e-bøker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer