Kort prosess

Er du stokk dum? Nå kan du stokke smart.

Kort prosess
Publisert

Hvis du ønsker å teste hvor lat du faktisk er skal du tenke deg at klokka er halv fem, du er svært sulten, men har ikke noe som verdt å spise i kjøleskapet. Hva gjør du? Riktig, du tar ketchup på dagens avis, og stjeler vann fra planten som står på toppen av den ene høyttaleren.

Denne er for deg - og for de paranoide.

Outsourcing.

Kortstokker er nemlig ikke alltid for amatører. De er for pokertryner som er i stand til å tyne ut millioner på å senke ansiktet i alvorlige folder selv om de sitter med enere, toere og firere.

Automatic Card Shuffle sørger for at den eneste gangen menneskehender er involvert i blandingen av kortstokken er når den legges inn og tas ut av maskinen.

Det gjennomsiktige lokket sørger for at selv de mest mistenksomme kan slappe av i trygg visshet om at fullstendig upartiskhet opprettholdes av maskinen.

Stokk smart.

Den har to stokkeopsjoner, en som tar 45 sekunder, og en mer grundig variant som tar 90. Da kan du til gjengjeld være ganske trygg på at den har snudd og vridd kortene så grundig at du ville brukt hele fellesferien på å oppnå noe liknende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer