Kortholderen som skyter kort

Gjør det å betale med plast til en smurt affære.

Kortholderen som skyter kort
Publisert

Nordmenn er glad i kortene sine. Det finnes knapt noe annet land som drar kortet oftere enn oss. Problemet er bare at folk flest også begynner å få ganske mange av dem.

I tillegg til bankkortet har du kanskje også et kredittkort, et helseforsikringskort, et førerkort, et spillekort for Norsk Tipping, et rabattkort fra Samvirkelaget, et rabattkort fra Trumf og kanskje også et Solpass fra Brun og Blid?

Du har i det hele tatt problemer med å finne fram riktig kort til riktig tid, ikke sant? I så fall bør du vurdere denne geniale kortholderen.

Finner kortet for deg.

Den smarte kortholderen gjør det enklere enn noen gang før å finne fram til riktig kort.

Den har nemlig et innebygget trykkesystem; er det Visa-kortet du skal ha tak i, trykker du bare inn knappen Visa og ut spretter Visa-kortet som troll fra eske.

Kortere kø.

Du kan kort og godt vente deg en helt ny framtid framfor kassa – endelig slipper du sure miner fra køen bak, som bare fortsetter å vokse og vokse bak deg samtidig som du selv er opptatt med å legge kabalen din utover kassebåndet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer