Kult tilbehør til PSPen

Med et kult spill til PSPen slår du kjapt i hjel flere timer på et offentlig toalett enn du liker å innrømme. Trøsten får være at du kan fylle på med ekstra tilbehør.

Publisert

At vi dingz-redaksjon ser på Sony PSP som bærbar underholdning på sitt aller beste, kommer neppe som en overraskelse.

Men alt kan selvfølgelig forbedres, og heldigvis har vi selskaper som Griffin som til stadighet hoster opp nytt ekstrautstyr vi ikke engang visste at vi trengte.

Her er tre godbiter PSPen din skriker etter å få tak i:

Hodetelefonsplitter.

Det er alltid best å dele, og med denne dingsen kan du både du og din kjære se på UMD-film sammen. Det er selvsagt individuell justering av volumet, sånn at dere kan dele filmopplevelsen – og ikke lydnivået.

Prisen er cirka 15 dollar.

Miniradio og fjernkontroll.

iFM er navnet på dingsen som gjør PSPen din til en bærbar radioenhet. Perfekt når du er lei av de få lydsnuttene du har plass til på det minimale minnekortet som følger med PSPen.

Radiobiten har selvsagt også et tydelig LED-display, som også lar deg styre radiodelen samt musikkfilene du har lagret på PSPen.

iTrip sender.

Etter å ha klikket denne enheten på plass under PSPen kan du sende musikken du har lagret til bilradioen når du er ute på tur. Ganske enkelt genialt med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer