Laptophopp

Logitech slår et slag for deg som ikke er i stand til å gjøre det selv, fordi du har ødelagt skuldrene foran laptopen din.

Laptophopp
Publisert

Den bærbare datamaskinen har gjort det enkelt å reise på hytta uten å la arbeidet ligge igjen hjemme, og den har gjort det enkelt å framprovosere skilsmisse - ved å ta med arbeidet på hytta. En liten velsignelse, altså.

Men laptopen har også ført til at du risikerer å se ut som en moderne utgave av Quasimodo, fordi du krøker deg over maskinen som om den var et fortapt barn i nød i et krigsherja land i Afrika - og du gjør det ti timer til dagen.

Hjelp til selvhjelp.

Logitechs Alto-tastatur ser ut som noe som kunne vært refusert fra Høstutstillingen, men er egentlig et ganske heftig laptop-hjelpemiddel. Bildet over er ganske selvforklarende, og installasjonen gjør at du kan innta en mer akseptabel sittestilling når du kommer på jobb fordi laptop-skjermen havner i øyehøyde.

Alto har både mediaknapper og numerisk tastatur, i tillegg til en innebygget tre-ports USB-hub. Hele pakken er sammenleggbar, og lar seg folde sammen på 30 sekunder.

Bare ikke forsøk å pakke den opp på flyet. Før du vet ordet av har du tatt livet av alle passasjerene på raden foran deg. Det er som kjent ganske trangt på økonomi-klassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer