Lego AT-AT er tøff-tøff!

Enda et høydepunkt i Lego-historien.

Lego AT-AT er tøff-tøff!
Publisert

Dette er absolutt ikke første gang Lego klossifiserer ett av kjøretøyene fra Star Wars-filmene, men jeg tror vi allerede kan si et Lego AT-AT blir et nytt høydepunkt i serien.

Det er ikke bare fordi det fantastiske kjøretøyet er 30 centimeter høyt og 36 centimeter langt.

Upraktisk.

AT-ATene er en av disse konstruksjonene som ser fullstendig klønete ut i bruk, og som bare eksisterer i den formen de gjør fordi det vil se bra ut på film - og fordi det ser veldig morsomt ut når Luke Skywalker setter krokfot på en av dem ved å binde fast beina. Hadde de hatt hjul ville Star Wars-historien sett anderledes ut.

Lego-versjonen har blant annet et nytt Power Functions System, som gjør at AT-AT blant annet kan gå både forlengs og baklengs inn i kampen. Det siste er det USA gjorde i Irak, så det vil du nok unngå.

Alt inkludert.

Den motoriserte kjempen har også en cockpit som kan åpnes, roterende laserkanoner, Snowtroopere, og, naturligvis, Luke Skywalker med forankringsline og lyssabel.

Et håndtak på toppen gjør det enkelt for far å knabbe AT-ATen fra minstemann når far kjeder seg. Seks batterier er alt som skal til for å få den til å gå.

Den amerikanske prisen blir 130 dollar, eller drøye 700 kroner. Skal vi tippe en norsk pris på rundt tusingen hvis den kommer hit før julehandelen begynner?

Kilde: Boing Boing Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer