LG Black Label 40 har 21:9

LG liker å gi mobilene sine morsomme kallenavn.

LG BL 40
LG BL 40 Vis mer
Publisert

LG BL40 er altså korversjonen, der BL står for Black Label. Men det stopper ikke der heller, den går også under kallenavnet New Chocolate. Forvirret? Det er ikke så farlig, alt du egentlig trenger å vite er nemlig at dette er den første, i hvert som vi vet, mobilen som har en skjerm i 21:9-format.

Superstillig

I følge vår kollega Thomas hos itavisen som har tafset på BL40, er den også en lekker sak i virkeligheten.

Bredskjermen i 21:9 format (345*800 piksler) imponerte ham nemlig stort på pressevisningen, og bør gjøre mobilen spennende for deg som liker å se film på bussen. Hvor bra dette fungerer i praksis kommer vi selvsagt tilbake til når vi får testet mobilen ordentlig.

21:9 er forøvrig også navnet på Philips store Cinemascope-TV som vi har testet her!

Merk deg at BL40 ikke er noen vanlig smartmobil, ettersom den ikke lar deg laste ned de applikasjonene du vil. Trøsten får være at mobilen ser ut til å være godt utstyrt med blant annet Wlan, FM-sender til bruk i bilen og GPS.

Prisen vil ligge på rundt 5.500 kroner når den kommer til Norge i uke 43/44, og du får flere bilder og mer fakta om BL40 i denne artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer