LG Secret titter frem

Ny designmobil på vei.

LG Secret titter frem
Publisert

LG presenterte i dag oppfølgeren til designtelefonene Chocolate og Shine. Nykommeren har fått det filosofiske navnet Secret og er en skyvemobil med trykkfølsom skjerm.

Som mange andre motetelefoner har den blitt slanket før lansering. På det tykkeste måler den 11.8 millimeter. LG hevder dette er den tynneste telefonen med kameraoppløsning på fem megapiksler som finnes på markedet i dag.

Det er størst fokus på bilder og video. Telefonen kan spille video i DivX-format (maks 640 x 480), og kan ta opp videosnutter med inntil 120 bilder i sekundet.

Den har også bilde- og videoredigeringsfunksjoner. Når du snur mobilen vil bevegelsen detekteres og skjermbildet følge etter.

Under panseret finner du HSDPA og 3G, blåtann med A2DP, autofokus, støtte for SD-minnekort, 100 megabyte internminne, FM-radio med RDS, dokumentleser og musikkspiller.

Mobilen slippes på markedet i slutten av mai. Prisen er foreløpig ikke fastsatt, men vi tipper du må ut med ca. 3.500 kroner.

Trykk her for våre mobiltester!

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer