Lighter-mobil fra NEC

Snart kan du si farvel til ladekabelen.

Lighter-mobil fra NEC
Publisert

Det er ett stort problem med dagens mobiltelefoner: Batteritiden. Jo flere funksjoner og jo større skjerm vi dytter inn i dem, jo oftere må vi finne frem ladekabelen.

I flere år har brenselsceller blitt nevnt som alternativ energikilde, og i år ser det endelig ut til at den første mobiltelefonen på sprit vil innta butikkhyllene. Japanske NEC hevder nemlig å ha utviklet en mobiltelefon som enkelt og greit kan fylles på når tanken går tom.

The NEC Flask er gjennomsiktig slik at du kan se hvor mye væske som er igjen. Telefonen har trykkfølsom skjerm og ser ut til å komme i pastellfarger. Det er foreløpig usikkert hvordan man skal gå frem for å fylle på mer drivstoff, men forhåpentligvis blir det ikke noe søl.

Mobilen på bildet ligner en prototype, men i følge NEC skal den altså lanseres en eller annen gang i løpet av året. Prisen er ikke kjent, ei heller hvor vi kan forvente å finne den, men i første omgang vil den nok være forbeholdt det asiatiske markedet.

Kilde: mobil

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer