Lingo Voyager 5

Snakker 20 språk.

Lingo Voyager 5
Publisert

Hvis du har tenkt deg på ferie til et fremmed land i sommer er ordboka kjekk å ha i tilfelle du vil kommunisere med lokalbefolkningen. Men det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal uttale ord og setninger korrekt for at det ikke skal oppstå merkelige missforståelser.

Lingo Voyager 5 kan hjelpe deg. Du skriver inn et ord du lurer på, og den vil si ordet høyt på ønsket språk. Oversetteren kommer også med 46.000 typiske fraser som kan være til stor hjelp hvis du for eksempel har rotet deg bort.

Totalt støttes 20 språk, blant annet engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og arabisk. Dermed burde du være forberedt på det meste.

Mye ekstra.

I likhet med alt annet som lanseres i disse dager er Voyager stappet med ekstrafunksjoner. Disse inkluderer FM-radio, kalkulator, stemmeopptaker, valutaomregner, reisespill og inngang for hodetelefoner slik at du kan lytte til oversettelsene i fred og fordragelighet.

Lingo Voyager koster 250 dollar hos nettstedet x-tremegeek.

Kilde: ohgizmo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer