Liten og stor

Serien om «verdens minste ditt og datt» fortsetter. Og fortsetter. iMations Micro Hard Drive er siste bidrag.

Foto: iMation
Foto: iMation Vis mer
Publisert

Det finnes data som er så hemmelig at ikke en gang du bør vite om dem. Det kan være et kart over hvor den hellige gral er lokalisert, svaret på meningen med livet – eller løsningen på eksamensoppgavene i matte for årets 9.-klassinger, som du kunne solgt for tusen kroner per eksemplar utenfor skolegården.iMations Micro Hard Drive er så liten, at sjansene for at du vil finne den igjen etter at du har brukt den som lagringsplass synes like liten som harddisken selv.

Det er nok derfor den er formet som en hengelås. Ingen glemmer en hengelås, ikke sant?

Minimalt med plass.

Den er bare litt større enn én Euro (se bildespesial til venstre!), men har likevel plass til respektable 4 gigabyte.Den veier usle 30 gram, har USB 2.0, er laget i støtsikkert materiale (du havner tross alt i slåsskamp hver eneste fredag, selv om du lover deg selv at dette, dette er siste gangen), og selve disken måler bare tre centimeter i diameter.Det er så lite at mennene og damene med målebånd hos Guiness Book of World Records fant den verdig en plass i 2005-utgaven.Prisen for dette rekordproduktet er rundt 1500 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer