Luksus med (minimal) hjerne

Mobiados nye vidunder er laget av tre og gull.

Luksus med (minimal) hjerne
Publisert

Luksusmobiler kjennetegnes ofte av lekkert design, men heller slappe spesifikasjoner. For deg som fortsatt vasser i penger til tross for finanskrisa er det imidlertid ingen grunn til å fortvile: Man er jo fortsatt det man kjøper.

Mobiado Professional

Det første du legger merke til på EM-serien er naturligvis at deler av chassiet er av tre, lekkert dandert med aluminiumskanter og dynket i gull.

Heldigvis slipper du den kryssfineren du har i møblene dine, her er det kun brukt hele trestykker som forhåpentligvis er like solid som Mobiado skryter av. Legg forøvrig merke til at skruene som holder mobilen sammen, i likhet med knappene og motivet på baksiden er i 24-karats gull.

Ikke noe teknomonster

På innsiden finner du mer enn på mange andre luksusmobiler, men hvorvidt du klarer å imponere dine mest fanatiske mobilvenner er en annen sak.

Operativsystemet er Symbian 40 versjon 5, og i tillegg til 3G-funksjon får du et 2 MP-kamera med videofunksjon, 1 GB internminne, blåtann, og en 2 tommers skjerm på 320x240 piksler. Et praktisk trekk er også at lading, samt overføring av musikk og video til og fra mobilen kan gjøres via en standard micro-USB kabel. (Trykk her for mer info)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer