Luksusmobilen Aura

En hel aura av lekre utsmykninger.

Luksusmobilen Aura
Publisert

Motorola er kanskje ikke merket du først og fremst forbinder med lekkert design. Nå kan det derimot se ut som om designerne i Motorola har fått ny energi.

Drar du denne mobilen opp av lomma på fest, må du nok regne med å sende den noen ganger rundt bordet. I alle fall hvis du har venner som er smittet av den såkalte bling-feberen som herjer nå.

Klokkeinspirert.

Luksusmobilen er tydelig inspirert av sveitiske luksusklokker. I tillegg til et ovalt design som kan roteres ut, er mobilen også utstyrt med en rund fargeskjerm som viser en stor klokke i ventemodus.

Selve skjermen består av 62 karat safirglass, noe som gjør det mulig å miste den X ganger i asfalten, uten at støtet vil gi den en ripe. Skjermen måler 1,55 tommer og kan vise 16 millioner farger.

Mobilen skal videre være satt sammen av mer enn 700 deler, der 130 av dem er brukt bare for å åpne mobilen. Resultatet er, ifølge Motorola, at du kan åpne den hele 100.000 ganger uten å oppleve trøbbel med roteringen.

Slunken innpakning.

Men åpner du opp Aura, vil du kanskje bli mindre imponert enn du ble av innpakningen.

Her vil du ikke finne noe mer enn et 2 megapikslers kamera, du vil ikke finne brønn for minnekort, men må ta til takke med en innbakt lagringskapasitet på 2GB.

Du vil heller ikke kunne surfe raskt ved hjelp av 3G, men mobilen støtter EDGE.

Så var det prisen til slutt, den vil du nok heller ikke sette pris på. Auro er ventet å koste ca 2000 doller, det skulle bli nesten 14 000 kroner (!) med dagens skyhøye dollarkurs.

Men det er jo lov å se, sjekk ut videoen under!

Kilde: bornrich.org

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer