Mac Mini med store ambisjoner

Mac Pro + Mac Mini er delvis sant.

Mac Mini med store ambisjoner
Publisert

Det finnes ekteskap som er så feil at høyere makter burde kakket presten i hodet før bryllupsseremonien for å få avlyst hele greia, og så finnes det ekteskap som denne.

Sammensmeltingen av Mac Mini og Mac Pro føles så riktig at selv bitre skilsmissemenn- og damer som har blitt bedratt vil få tilbake troen på ekteskapet. Eller noe sånt.

Liten pluss stor.

Modifiseringen av Apples Mac Mini er utført av Hideo Takano, og har altså brukt Apples største og kraftigste maskin, Mac Pro, som utgangspunkt.

Det har ført til at Mac Mini på utsiden framstår som en Mac Pro i miniatyr, kanskje med litt grovere trekk enn originalen. Ramma måler 8.33 x 19.8 x 16.5 centimeter, som blant annet gjør at Takano har fått plass til en ekstra 500GB 3.5" harddisk i et uttakbart panel bakt inn i siden.

Rask.

Han har også oppgradert prosessoren til en 2.33GHz Intel Core 2 Duo med 2GB RAM, som er raskere enn det Mac Mini opprinnelig selges med, og dessuten lagt til frontmontert på-knapp og USB-port.

Du kan se enda flere bilder av modifiseringsjobben her, eller du kan trykke på bildene til venstre for det ferdige resultatet fra de fleste vinkler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer