Med øye for nettopplevelse

Nikon lanserer briller som åpner for trådløs surfing.

Med øye for nettopplevelse
Publisert

Velrenommerte Nikon er kjent for å tilby solide løsninger innenfor optikk og fotografi. Kanskje derfor er forventningene ekstra store når de nå lanserer brillene du ikke bare kan se film med, men som du også kan surfe med.

Briller som serverer film og bilde direkte på øyet, er langt fra noen nyhet. Vi skrev om noe lignende her. Det som derimot er nytt, er at disse brillene har innebygget trådløst nett.

Storskjerm.

De trådløse brillene lar deg se video og nyte musikk akkurat der du befinner deg. Og den lille skjermen vil gi deg en følelse av å se på en 50 tommers stor skjerm fra en avstand på tre meter.

Det kompakte og lette displayet skal i følge Nikon være bygget rundt helt nye optiske løsninger, og skal kunne by på svært god film - og bildeopplevelser.

Trådløst nett.

Det mest spennende med disse brillene, er nok at de har innebygget wi-fi. Dette gjør at du kan koble deg direkte til Internett, og dermed laste ned film og musikk via nettet.

Brillene kommer i to ulike modeller og du kan velge mellom 8 GB minne eller 4 GB.

Batteriet holder i 120 minutter ved filmavspilling, mens du kan lytte til musikk i opptil 270 minutter.

Opplevelse.

Alt skulle med andre ord ligge til rette for en stor film - og nettopplevelse. Bare det å kunne surfe rundt på en gigantisk storskjerm på 50 tommer, gjør at vi virkelig får lyst på disse brillene.

Men så var det prisen ...

I Japan selges de for ca kr 3600, da tør vi ikke engang tenkte på hva prislappen vil være her hjemme.

Kilde: nikon.com og dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer