Mer bling fra Nokia

Nokia med designversjon av en designtelefon...

Mer bling fra Nokia
Publisert

Nokia har latt seg forføre av designeren Giambattista Valli og utviklet en spesialversjon av Nokia 7373 i anledning Fashion Week i Paris. Telefonen er en del av Nokias etter hvert så berømte kjærlighetsserie (L’amour).

En liten oppussing.

At en telefon kommer i såkalt Special Edition betyr egentlig ikke mer enn at den har blitt malt i nye farger og utstyrt med forskjellige ringetoner og bilder.

Poenget i dette tilfellet er å gi telefonen et eksklusiv utseende som gir deg respekt blant motefolket. Ingen her i redaksjonen har noen gang hørt om Giambattista Valli, så vi antar vi ikke er i målgruppen.

Nokia 7373 Special Edition er utstyrt med backstage pass og en video som gir deg et innblikk i hvordan dagen til Giambattista Valli fortoner seg. I tillegg får du med litt bling bling i form av en bæresnor med en hodeskalle på enden. Matchende bæreveske følger også med.

Telefonen kommer i to ulike farger og har en prislapp på rundt 2.300 kroner.

Samme gamle regla.

Utover Giambattista Valli-effektene har telefonen de samme spesifikasjonene som originalen. Det vil si en skjerm med en oppløsning på 240 x 320 piksler, et kamera på to megapiksler, støtte for minnekort av typen microSD og EDGE.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer