Mer musikk fra Nokia

To nye telefoner lansert i dag.

Mer musikk fra Nokia
Publisert

Nokia lanserte i dag to nye mobiltelefoner med fokus på musikk. En relativt avansert og en enkel modell. Begge dukker opp i butikk i løpet av tredje kvartal. Her er detaljene:

Nokia 5320 XpressMusic .

Mobilen er velsignet med en såkalt Say and Play-funksjon, som lar deg si navnet på artisten eller sangen for automatisk avspilling. Det blir spennende å se om dette vil fungere i praksis når vi får den inn til test.

Under panseret ligger en lyd-chip som lover hi-fi lydkvalitet. Du kan koble til dine egne hodetelefoner takket være inngang for 3.5 mm minijack. Blåtann og FM-radio er på plass. Det samme er støtte for minnekort av typen microSD (åtte gigabyte).

I tillegg har den hele rekka med HSDPA, 3G og EDGE. Kameraet har en oppløsning på to megapiksler, noe som er relativt svakt i disse dager. Menysystemet er S60.

Prisen vil ligge på ca. 220 euro før skatter og subsidier.

Nokia 5220 XpressMusic.

Denne er litt mindre avansert, men kameraet har den samme oppløsningen på to megapiksler. Mobilen har støtte for microSD-minnekort, blåtann, FM-radio med RDS og hodetelefoner med 3.5 mm minijack.

Menysystemet er S40. Surfing skjer med GPRS.

Telefonen vil koste ca. 160 euro før skatter og subsidier.

Begge modeller er som seg hør og bør for en musikkmobil utstyrt med dedikerte musikktaster på utsiden.

Trykk her for våre mobiltester!

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer