Microsoft-mobilene ser ungdommelig ut

Men når kommer de?

FOR THE KIDS? Microsofts påståtte, kommende mobiltelefoner ser ikke akkurat ut som de er laget for dresskledde forretningsmenn, men kanskje mer for ungdommer som kler seg ut som dresskledde forretningsmenn på skoleballet. Foto: Gizmodo
FOR THE KIDS? Microsofts påståtte, kommende mobiltelefoner ser ikke akkurat ut som de er laget for dresskledde forretningsmenn, men kanskje mer for ungdommer som kler seg ut som dresskledde forretningsmenn på skoleballet. Foto: Gizmodo Vis mer
Publisert

Microsoft er ikke nye i mobilbransjen, de har tross alt stått bak utviklingen av et av de eldste mobil-operativsystemene som finnes - Windows Mobile.

Foreløpig har de likevel styrt unna de harde pakkene, og konsentrert seg om mykvaren. Ifølge Gizmodo er det snart slutt på det.

Rosa skilpadde

Mobiltelefonprosjektet har angivelig fått det heller feminine kallenavnet "Project Pink", og telefonen du ser på bildet og lenger nede i artikkelen heter "Turtle" ("skilpadde") og "Pure" ("Ren").

Så langt høres dette nesten ut som en forsinket aprilsspøk - skilpadde? -, men Gizmodo forteller videre at mobiltelefonene vil bli produsert av Sharp, som tidligere har laget mobiler for det amerikanske mobilmerket Danger. Noen av de såkalte Sidekick-modellene befinner seg for så vidt ikke så langt fra designet du ser her, som har fått noen til å mene at disse Microsoft-modellene er neste kapittel i Sidekick-historien.

Danger eies nemlig nå av Microsoft, som kjøpte selskapet for snart to år siden.

Ungt potensiale

Både Sharp og Microsoft vil ha navnene sine på mobilen, og Turtle og Pure vil angivelig sikte mot samme segment som Sidekick, altså tenåringer og personer som fortsatt skulle ønske de var tenåringer (ja, vi ser på deg, Robbie Williams).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer