Microvision Show er liten, men kraftig

Lommeprojektor lover bilde på 100 tommer.

Microvision Show er liten, men kraftig
Publisert

Du assosierer kanskje en projektor med en stor, klumpete og uhåndterlig boks som henger i taket, men det trenger ikke nødvendigvis være slik. Amerikanske Microvision har lenge jobbet med å utvikle en lommeprojektor, og etter bildene å dømme er de godt på vei.

Miniprojektoren går under modellnavnet SHOW og skal være i stand til å skyte ut et bilde på 848 x 480 piksler med en størrelse opp til hele 100 tommer.

Kan kobles til mobilen.

I følge nettstedet Businesswire kan projektoren kobles til laptopen, mobiltelefonen, den portable mediespilleren eller digitalkameraet. Dermed kan du se film, serier og videoklipp på storskjerm, siden bildet kan projekteres på nesten hvilken som helst overflate. Kjekt for alle som er lei av å myse på en knøttliten mobilskjerm.

Projektoren går på batteri og skal ha en batteritid på 2,5 timer. Det holder til å se en film før du må putte på nye batterier.

Microvision er foreløpig sparsomme med detaljene, men selskapet planlegger å vise frem miniprojektoren under CES-messa i Las Vegas neste uke, så da antar vi det dukker opp flere spesifikasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer