Miniatyrmikrofonen får med seg alt

Ingen fare å sovne hvis du har med deg denne.

Miniatyrmikrofonen får med seg alt
Publisert

Her har du et ypperlig produkt for deg som virkelig ikke klarer å holde deg våken under viktige møter og forelesninger. For ærlig talt: Hvor mange ganger har du ikke sittet gjennom en hel forelesning, bare for å innse i ettertid at du ikke fikk med deg noe av hva som ble sagt.

Derfor er denne lille mikrofonen skapt. Helt perfekt for deg med en laptop og ikke så mye plass.

Enkel og grei.

Designet på mikrofonen er herlig simplistisk. Du har en mikrofonplugg, og et par centimeter med litt svart plast. Det var det. Så fort du kobler den til dataen bruker du den medfølgende programvaren til å ta opp lyd fra mikrofonen. I tillegg kan du ta opp alt som skjer på skjermen din mens mikrofonen går, slik at du kan ta notater og tegne ting mens foreleseren babler i vei.

I ettertid vil du kunne spille av lyden og bildet samtidlig, og sitte igjen med en total gjennomgang av forelesning. Skulle du imidlertid sove gjennom hele forelesningen får du se vekk fra den siste funksjonen – du får sansynligvis ikke skrevet så mye mens du sover.

Mikrofonen koster 59,95 dollar, altså rundt 320 norske kroner. Se mer om kjøpsinformasjon her.

Kilde:

Dvice

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer