MINITEST: Blaupunkt Velocity 2Go

Bassboks for bilelskere og festlige folk.

MINITEST: Blaupunkt Velocity 2Go
Publisert

Når Blaupunkt kaller Velocity 2Go-musikkboksen for en verdensnyhet, så er det simpelthen fordi den kombinerer to ting som, oss bekjent, aldri tidligere har vært kombinert: En boombox og en aktiv subwoofer til bilen.

Det høres kanskje ut som underlig kombinasjon, men den hendige størrelsen og det robuste designet gjør at den enkelt kan fraktes ut av bagasjerommet på bilen, og inn i hytta, hvor den er klar som musikkanlegg til kveldens svært utagerende fest.

Trykk på Play-knappen under for å se en videosnutt:

Plug and play.

Ved hjelp av minijack-pluggen på baksiden kan en relativt enkelt koble til en mp3-spiller eller Discman (du husker de?) til Velocity 2Go. Alt du behøver er en kabel med minijackplug i begge ender.

Vi kunne for så vidt ønsket oss en skikkelig iPod-dock, slik at en kunne hatt full kontroll over iPoden fra sofaen via en fjernkontroll. På den annen side så har nok Blaupunkt ønsket å gjøre boomboksen tilgjengelig for alle typer mp3-spillere, og ikke binde seg til bare Apple, og slik sett er prioriteringen både grei og forståelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer