Mirakelmobilen

Nokia N95 er dyr. Veldig dyr. Til gjengjeld er den også veldig må-ha.

Mirakelmobilen
Publisert

Nokia har invitert åtti prosent av verdens journalister til New York for å skrive hjem om store, litt mindre og ganske små mobilnyheter. Ikke oss, riktignok, men vi har ikke mistet munn og mæle av den grunn.

Helt til vi så Nokia N95. Da ble vi tause igjen.

Storskjerm.

Det 2.6 tommer store skjermen er imponerende nok i seg selv, og den doble skyvefunksjonen er en flott nyvinning - ett skyv avslører tastaturet, ett skyv med den øvre delen i motsatt retning avslører mediaspiller-kontrolleren.

N95 fungerer dessuten like bra i horisontal som i vertikal tilstand, en fornuftig løsning både i forhold til videospilling, nettlesing og kartsøk. Ja, kartsøk.

GPS.

Nokias nye Symbian-baserte vidunder har ikke bare alle mulige former for nettforbindelser - Wlan, 3G, Edge - den har også innebygget GPS-mottaker. Vi kan nesten høre den kollektive lyden av aha! fra alle som noen gang har vært på invitert på fest, men som uforvarende havnet på lørdagsmiddag hos en desperat, ensom tante fordi de ringte på feil dør. Du får dessuten med mer enn 100 kart på kjøpet, slik at fremmede strøk ikke oppleves som fullt så fremmede lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer