Mobil i en klokkereim

Kan en mobiltelefon bli noe mindre enn dette?

Mobil i en klokkereim
Publisert

Vi kunne ha snakket om mobiltelefonens utvikling, fra vårt første møte med den enorme kassa som måtte fraktes rundt med trillebår, og helt fram til i dag, der mobilene er så små at vi ender opp med å ringe etter dem for å finne dem igjen.

Men vi gjør ikke det. I stedet hopper vi rett til på sak og introduserer mobiltelefonen som er formet som en klokke. Er det slik mobilene vil se ut i framtiden? Armbåndsur?

Den nye mobilklokken markedsføres som et mesterstykke som har alt. Den kombinerer anvendelig design med trådløs kommunikasjon, og den kan brukes både som klokke eller som lekkert halskjede.

Helt trådløs.

Mobilklokken fungerer via blåtann med innebygget mikrofon. Og du kan også laste den med musikk og spille av MP3 - eller MP4-filer.

Den har videre innebygget trådløst nett, noe som betyr at du alltid vil ha e-post og Internett tilgjenglig rundt håndleddet.

Av andre multimediafunksjoner kan nevnes et 1,3 megapikslers kamera og videokamera. Og ved siden av støtte for GPS, kan du også bruke den til SMS og MMS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer