Mobilen som kan brukes til alt

Skrem bort mygg, hold videokonferanser, ta bilder i høy oppløsning og skriv SMS i fred.

Mobilen som kan brukes til alt
Publisert

Sharp SH903i er en mobiltelefon med så mange merkelige egenskaper at at ringefunksjonen er det siste vi ville tatt i bruk.

For de paranoide.

Telefonen kommer fra japanske NTTDoCoMo, og produsenten har lagt vekt på å lage en mobil som tar vare på privatlivet. For eksempel er den utstyrt med et privacy filter, som gjør det umulig for andre å titte inn på mobilskjermen fra siden. Perfekt for deg som sender mange tvilsomme meldinger i offentlige rom, eller ser snuskete filmer på bussen.

For å logge inn på telefonen kan du benytte deg av ansiktsgjenkjenning. Dermed er du sikret at ingen uvedkommende får tilgang til mobilen ved for eksempel å snike til seg PIN-koden din.

Bra for øynene.

Telefonen er utstyrt med en lyssensor som ligner på den du finner i LCD-tver. Sensoren vil registrere lysforholdene i omgivelsene rundt deg, og justere lysstyrken på skjermen deretter.

Takket være et minnekort av typen SD kan du få opp til 2 GB minne å boltre deg på. Her kan du lagre bildene du knipser med kameraet på tre megapiksler, videosnutter og mye mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer