Mobilslipp fra topp til tå

Sony Ericssons mobilsortiment blir bare større og større, noe dagens pressekonferanse i Oslo var enda et bevis på.

Mobilslipp fra topp til tå
Publisert

Walkman-logoen til Sony Ericsson har løftet salget av musikkmobiler til nye høyder, og det er ikke tilfeldig at flere av dagens nyheter representerer en utvidelse av serien.

For den som skal ha alt.

W850i blir det nye flaggskipet i serien, og er den første telefonen fra mobilgiganten som har uttrekkbart tastatur. Det ville vært morsomt nok i seg selv hvis en liker å se ting som dras ut og inn, men den har også 3G, blåtann, 2 megapikselkamera, 2" TFT-skjerm, 1GB minnekort, og FM-radio med RDS.

Nytt er også versjon 2.0 av Walkman-operativsystemet, som blant annet gir enklere navigasjon og utvidet funksjonalitet for spillelister.

En annen nyvinning er TrackID, som spesielt ekspeditører i platebutikker verden over kommer til å glede seg over. Funksjonen er like enkel som den er genial: Hører du musikk enten på radio eller på et utested, skal du, i det minste i teorien, simpelthen kunne ta opp noen sekunder av musikken med mobilen, før klippet sendes videre til verdens største musikkdatabase, Gracenote, hvor det så blir identifisert.

Deretter kan du, hvis ønskelig, kjøpe klippet via en musikknedlastingstjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer