Mobiltelefon fra Playboy

Mest for blodfans.

Mobiltelefon fra Playboy
Publisert

For noen måneder siden surret det rykter på internett om at Playboy gikk med planer om å lage en mobiltelefon. Og nå er den her. Fiks ferdig og klar for lansering.

Alcatel har fått æren av å produsere telefonen, som har fått den velkjente kanin-logoen stemplet midt i panna. Du kan velge mellom fargene gull, rosa og metallisk.

Spesifikasjonsmessig er den langt fra like spenstig og utfordrende som midtsidepikene. Kameraet har en oppløsning på fattige 1,3 megapiksler og det integrerte minnet på 10 MB lar deg putte inn maks to låter før det er stopp. På den positive siden er det ryddet plass til minnekort-inngang (microSD) slik at du får lagret litt mer musikk og video på telefonen.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men vil du kjøpe må du sannsynligvis gjøre det på nettet siden sjansen er liten for at den dukker opp i butikkhyllene her hjemme.

Her finner du alle mobiltestene!

Kilde: aving

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer