MX W1 er krystallklare

Sennheiser har lansert sine to trådløse juveler.

MX W1 er krystallklare
Publisert

I fjor lot vi oss begeistre av Ety8 da de lanserte verdens første trådløse ørepropper. I dag, nøyaktig ett år og én dag senere, er det Sennheiser som har fått oss til å spisse ørene. Men denne gangen er det ikke blåtann som står bak den trådløse funksjonaliteten.

Sennheiser klinger nok godt i de fleste ører med respekt for god lyd, og nå er lydmesterne klare for å berike sine lyttere med den trådløse modellen MX W1. Disse skiller seg også ut ettersom de drives av den nye og trådløse teknologien ”Kleer”.

Med Kleer-teknologien følger lynrask overføringshastighet, noe du vil komme til å merke i form av krystallklar lydgjengivelse med CD-kvalitet. Flere spår at Kleer vil bli blåtannens nye rival, da den skal være 10 ganger mer effektiv.

Twist to Fit.

Hver av disse pluggene veier ikke mer enn 10 gram, og Sennheiser har tidligere gjort seg kjent med sin såkalte Twist to Fit-teknologi (medfølgende ringer: S/M/L), som skal gjøre dem lettere å tilpasse ulike ørestørrelser.

Med i pakken følger også en sender, i tillegg til en bæreveske som beskytter hodetelefonene når du er på langtur. Vesken fungerer også som adapter og reserveløsning når du ønsker å lade pluggene, og den vil gi dem opptil tre timers ekstra levetid.

Musikkopplevelse for to.

En festlig funksjon med senderen er at den tillater to personer å lytte til den samme mp3-spilleren samtidig, noe som selvsagt krever at dere begge er eiere av disse eksklusive pluggene.

Og de koster.

Prisen på MX W1 skal være £299.99, ca 3300 kroner. Men så vet vi jo at audiofili alltid har vært en kostbar hobby å vedlikeholde.

Sjekk her for flere tøffe hodetelefoner!

Kilde: gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer