Nå dumpes iPhone-prisene

Og Telenor er først ute.

Nå dumpes iPhone-prisene
Publisert

Siden det kommer nye iPhone-modeller til Norge i juli, har ikke de store mobiloperatørene lyst til å sitte med lagerne fulle av dagens 3G-modell.

Og trikset de bruker for å tømme hyllene er selvsagt å kutte prisen.

999 kroner

Først ut er altså Telenor som fra og med i dag selger 16GB-versjonen av iPone 3G til samme pris som du tidligere måtte betale for 8GB-versjonen:

iPhone 16GB med djuice explore koster deg nå 999 kroner i butikken, og har en månedlig abonnementspris 349,- i bindingstiden (149,- etter binding). Ringeprisen blir 49 øre per minutt og startprisen per samtale er 89 øre. SMS-pris er 0,49 per melding og datatrafikk på 500 MB per måned er inkludert i abonnementet. Det betyr at prisen på 16GB-versjonen er satt ned med 800 kroner.

Merk deg at du selvsagt kan bruke iPhones nye operativsystem OS3 som kommer nå på onsdag, og at du dermed også får MMS-funksjonalitet og andre finesser med på kjøpet.

Sjekk også hvilket mobilabonnement som passer for deg

Hva med NetCom?

Vi tipper at NetCom også kommer til å kutte prisene på dagens 3G-modell, men noen eksakt dato fikk vi ikke:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer