Nå kan du dra den ut

Elastisk design skal forebygge museplager.

Nå kan du dra den ut
Publisert

Variasjon er tingen. Det gjelder i de fleste stillinger, og da spesielt datastillingen. Og sitter du foran skjermen døgnet rundt, er tips nummer én å ta seg en pause i ny og ned for å unngå de verste museplager.

Tips nummer to er å svitsje til The Switch Mouse. En helt ny type mus som kan justeres etter arbeidsstillingen, og som skal være omhyggelig konstruert etter en ergonomisk skisse.

Tøyer grensene.

Den elastiske musa kan nemlig dras ut og inn slik at den former seg etter håndflata di. V-formen skal gjøre at håndleddet vil ligge mer avslappet mot musa.

Konstruksjonen gjør at den kan tilpasses begge hender, du kan derfor svitsje mellom høyre og venstre – og forhindre ensidig belastning på den ene hånda.

Scrollehjulet, som vi kjenner fra de tradisjonelle musene, er byttet ut med en enkel knapp. Knappen lar deg styre også horisontalt, en ny og mer ergonomisk løsning, ettersom du kan holde overarmen helt i ro mens du navigerer.

The Switch Mouse skal være kompatibel med bade Mac og PC.

Kilde: nexus404.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer