Nå kan du pakke med stil

Endelig en reisetannbørste som også ser bra ut.

Nå kan du pakke med stil
Publisert

Alle tannlegers våte drøm må være å se folk pusse tennene sine etter hvert bidige måltid. Det er i alle fall ofte det de oppfordrer oss til å gjøre hver gang vi vinker farvel og håper det blir lenge til neste gang.

Men det er et høyt munngap mellom liv og lære. Hvem gidder pakke både tannkrem og tannbørste i veska for hver gang de forlater huset? Gammel vane vond å vende osv.

Pakkeløsning.

Men en ny type tannbørste kan muligens være det lille som skal til for at du skal begynne å pusse litt oftere enn det du hittil har gjort.

OHSO-tannbørsten oser praktisk talt av praktiske løsninger. Et genialt design gjør at du kan fylle den opp med favorittpastaen din, den vil dermed spare toalettmappa di for plassen som ellers okkuperes av tannkremen.

Tannbørsten ligner dessuten mer på en eksklusiv penn enn en tannbørste, noe som kanskje også vil gi børsten en selvskreven plass i håndveska di.

Enkelt!

For å få tannkrem på børsten, vrir du bare skaftet mot høyre, og vips, så er tannbørsten klar til å brukes, tennene dine vil skinne og tannlegen likeså.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer