NET-2000 Net Rod

Nesten som spiderman.

NET-2000 Net Rod
Publisert

Ikke la deg lure. Det ser ut som en lommelykt, men når du skrur den på får du en overraskelse. Et stort nett vil skytes ut og eventuelle personer foran deg vil plutselig være i trøbbel. Du vil med andre ord bli en slags spiderman.

Våpenet går under navnet NET-2000 og skal være i stand til å fange kjeltringer, kaniner eller spinnville unger.

Nettet har en rekkevidde på opp til åtte meter og dekker ca. 16 kvadratmeter. Med litt flaks kan du uskadeliggjøre to slemminger på en gang, noe du kan se eksempel på i videoen under artikkelen. Når noen først sitter fast i nettet, så sitter de fast med mindre de klarer å klippe eller skjære seg løs før du rekker frem. Men da skal du være treg.

Nettsiden som selger våpenet skriver at du ikke bør bruke det mot vennene dine, med mindre du ikke vil ha venner da. Så er du advart.

Det kan bli ditt for ca. 2.200 kroner pluss eventuelle avgifter. I tillegg trenger du selvfølgelig en Spiderman-drakt for å komme i den rette stemningen.

Se video:

Kilder: coolest-gadgets, chinagrabber

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer