Nødhjelp i mørket

Vannslange med innebygget lommelykt.

Nødhjelp i mørket
Publisert

Det er ingenting som er så fryktelig som å våkne opp midt på natta og innse at du har glemt å vanne blomstrene i hagen.

Men livet er for kort for tunge bekymringer – og takk og lov – det dukker stadig opp nye dingser som skal gjøre livet til deg og meg i alle fall litt lettere.

Problemet med å komme på slike gjøremål midt på natta, er jo nemlig det at det er bekmørkt ute. De røde rosene og fiolene går i ett med skumringen og er umulig å få øyet på.

Og har du hittil spradet rundt i hagen kl 03.00 med ei lommelykt i den ene hånden og vannslangen i den andre, kan du nå glede deg over denne hageslangen.

Den har nemlig en integrert lommelykt som sørger for både lysstråle og vannstråle på en og samme tid.

Skulle du være mindre plaget av grønne bekymringer, og kanskje mer bekymret for innbruddstyver, så vil nok vannlykta gjøre en yppelig jobb der også.

Å massere et godt opplyst ansikt med en høytrykkspyler, hvis grimaser uttrykker skrekkblandet angst, er jo ikke akkurat dagligkost.

Du får den her til ca kr 100.

Kilde: coolest-gadgets.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer