Noen gigabyte på nakken

Ny lagringsrekord - og ny prisrekord.

Noen gigabyte på nakken
Publisert

Designerne hos Gresso har tydeligvis ikke fått memoen som forteller om minnepinnepriser i fritt fall. Du får nå 32GB for så lite som 5-600 kroner, og derfor er prisen på disse alt annet enn diskret smykkene på én måte overraskende.

Samtidig er det ikke overraskende i det hele tatt.

Flettejobb.

Gresso design studio henvender seg nemlig ikke til slamper som meg. Jeg mener jeg så en syltetøyflekk på en av t-skjortene mine her om dagen, og dermed er jeg automatisk diskvalifisert fra å kjøpe Gresso Wearable Pendant, eller prismeklesplagget om du absolutt må.

Vi er selvfølgelig imponert over at de har klart å flette nesten 200 gigabyte inn i ett og samme smykke. Det har de gjort ved å kombinere tre 64GB minnekort, som til sammen gir en lagringsplass på 192GB.

Det skulle holde en stund.

Svindyr.

Prisen ligger på 5000 euro, eller drøye 41 000 kroner. Det skyldes ikke først og fremst de tre minnekortene, som kobles rett i USB-porten.

Det skyldes blant annet at smykkene er laget av en 200 år gammel tresort kalt african blackwood, og, ikke minst, at mønstrene du ser på bildet over og bildene til venstre består av diamanter pakket inn i gult eller hvitt gull på 18K.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer