Nokia 7900 Crystal Prism

Glam-mobil fra Nokia.

Nokia 7900 Crystal Prism
Publisert

Nokia lanserte i dag en ny diamant-inspirert mobil i sin Prism-serie. Hvis du synes den ser kjent ut har du helt rett. Det finnes nemlig en 7900-modell fra før av, men Nokia har pusset den litt opp og samtidig fått med seg den franske designeren Frédérique Daubal.

Det har resultert i spesialdesignede bakgrunner og tilbehør. Blant annet vil det følge med matchende hodetelefoner. Du skal også kunne velge mellom 49 forskjellige opplyste bakgrunnsfarger for tastene, slik at du ikke risikerer å møte noen på bussen med nøyaktig samme mobil som deg.

Designgliset har en OLED-skjerm på to tommer, 3G, et kamera på to megapiksler og et integrert minne på en gigabyte. Inngang for ekstra minnekort finnes ikke.

Telefonen vil koste ca. 3000 kroner eksklusive skatter og avgifter når den dukker opp i butikk i løpet av første kvartal, men i følge nettstedet mobil.se vil den ikke bli tilgjengelig i Skandinavia. Skulle behovet melde seg må du altså utenlands, eventuelt bestille på internett.

Prism-serien har sin egen nettside som du finner her.

Kilde: Nokia, Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer