Nokia N79 Active

Få opp pulsen med Nokias komplette sportspakke.

Nokia N79 Active
Publisert

Nokia N79 Active er mobiltelefonen som først og fremst vil få hjertet til å banke hos treningsfriken. Telefonen kan nemlig kobles trådløst til et pulsbelte fra Polar, den ledende merkevaregiganten innenfor pulsklokker.

Mobilen kommer med et Polar pulsbelte som enkelt kan synkroniseres med andre finesser i Nokia N79. Blant disse er pulsmåler, kart, musikk og internettoppkobling - alle sammen kjekke funksjoner for deg som liker å kjenne svetten sile på en eller annen ukjent skogsvei.

Finn veien hjem igjen.

Den avanserte navigasjonen A-GPS, og en ny versjon av applikasjonen Nokia Sports Tracker, lar deg registre og publisere favorittruter og treningsdata på internett.

Du kan også dele låtene du har lyttet til under treningsturen via spillelister, i tillegg til å laste opp geomerkede bilder tatt langs ruten med Nokia N79s 5 megapiksel kamera med Carl Zeiss optikk.

Treningskamerat.

- Nokia N79 Active legger virkelig til rette for trening og moro. Håndsettet sørger for underholdningen mens du trener, mens Polar pulsbelte forteller deg hvordan du ligger an. Sports Tracker bringer inn en sosial dimensjon med deling av både løyper og resultater, sier Tina Lundberg, Go-To-Market Manager i Nokia Skandinavia – Alt i alt er Nokia N79 Active en god og underholdende treningskamerat. - Polar er verdensledende innen treningsutstyr for pulsmåling, sier Terje Andersen, daglig leder i Polar Norge. – I bruk vil Nokia N79 Active med Polars pulsbelte gjøre at du slipper å gjette hvordan du ligger an med treningen. Når du kan se hvor hardt kroppen din jobber, kan du glede deg over treningen med en fornyet selvtillit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer