Nokia N85 og N79 er litt som før

Er dette snøen som falt i fjor? Nja.

Nokia N85 og N79 er litt som før
Publisert

En kan ikke revolusjonere mobilmarkedet hver dag, men noen ganger når for eksempel Sony Ericsson eller, som i dette tilfellet, Nokia lanserer nye mobiltelefoner må en lete med lupe for å finne ut hva som er nytt.

Nokia N85 og N79 føles litt slik, selv om det er noe å feste blikket på - bokstavelig talt.

Skarpt og gjerrig.

AMOLED er de seks bokstavene du skal fokusere på. Det er betegnelsen på skjermteknologien, som blant annet har kastet bakgrunnsbelysning over bord, uten at skarpheten går samme vei - tvertimot. AMOLED-skjermer skal være minst like skarpe som sine forgjengere, og ettersom de ikke benytter seg av bakgrunnsbelysning bruker de også mindre strøm.

Ellers leverer N85 akkurat som forventet når vi snakker om Nokias N-serie.

Den har super-3G (HSDPA), Wlan, 2.6-tommer stor skjerm med oppløsning på 240x320 piksler, 5-megapikslers-kamera med geomerking (bildet merkes med geografiske koordinater) og Carl Zeiss-optikk, FM-sender og FM-radio, 8GB minnekort, A-GPS, micro-USB, 3.5mm hodetelefonutgang (fin-fint!) og firebåndsstøtte.

Mobilen leveres dessuten med 10 N-Gage-spill, og lover hele 30 timers musikkavspilling.

Prisen oppgis til rundt 3600 kroner før moms, og N85 forventes tilgjengelig i oktober.

Enda en N.

N79 er ikke så enkel å skille fra N85 hva funksjoner angår. Det skjer først og fremst gjennom designet.

Også denne modellen kommer med 10 N-Gage-spill, og funksjoner som super-3G, Wlan, kamera med 5 megapiksler og Carl Zeiss-optikk, minnekort på 4GB, A-GPS, 24-timers musikkavspilling og en forventet pris på rundt 2800 kroner (før moms).

De rastløse kan velge mellom fem ulike Xpress-On-deksler, men må samtidig smøre seg med tålmodighet i noen uker til hva levering angår. Heller ikke N79 blir tilgjengelig før i oktober.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer