Nokia N85 og N79 er litt som før

Er dette snøen som falt i fjor? Nja.

Nokia N85 og N79 er litt som før
Publisert

En kan ikke revolusjonere mobilmarkedet hver dag, men noen ganger når for eksempel Sony Ericsson eller, som i dette tilfellet, Nokia lanserer nye mobiltelefoner må en lete med lupe for å finne ut hva som er nytt.

Nokia N85 og N79 føles litt slik, selv om det er noe å feste blikket på - bokstavelig talt.

Skarpt og gjerrig.

AMOLED er de seks bokstavene du skal fokusere på. Det er betegnelsen på skjermteknologien, som blant annet har kastet bakgrunnsbelysning over bord, uten at skarpheten går samme vei - tvertimot. AMOLED-skjermer skal være minst like skarpe som sine forgjengere, og ettersom de ikke benytter seg av bakgrunnsbelysning bruker de også mindre strøm.

Ellers leverer N85 akkurat som forventet når vi snakker om Nokias N-serie.

Den har super-3G (HSDPA), Wlan, 2.6-tommer stor skjerm med oppløsning på 240x320 piksler, 5-megapikslers-kamera med geomerking (bildet merkes med geografiske koordinater) og Carl Zeiss-optikk, FM-sender og FM-radio, 8GB minnekort, A-GPS, micro-USB, 3.5mm hodetelefonutgang (fin-fint!) og firebåndsstøtte.

Mobilen leveres dessuten med 10 N-Gage-spill, og lover hele 30 timers musikkavspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer