Nokia N96 avslørt

Rykter og bilder sprer seg på nettet.

Nokia N96 avslørt
Publisert

Nokia.de skal ved et uhell ha lekket informasjon om den kommende modellen N96. Og alle detaljer ble selvfølgelig snappet opp den korte tiden spesifikasjonene lå ute.

Telefonen vil ha sin offisielle debut på 3GSM-messen i Barcelona neste uke, men som seg hør og bør før en storlansering har snikfotograferte bilder funnet sin vei på nettet for lenge siden.

Mye minne.

I følge ryktene vil oppfølgeren til Nokia N95 være utstyrt med HSDPA, 3G og EDGE. Det integrerte minnet skal tilby hele 16 gigabyte lagringsplass (flash-minne). I tillegg kan du putte på et minnekort av typen microSD. Her trenger du altså ikke bekymre deg for plassmangel.

Kameraet vil ha en oppløsning på fem megapiksler, noe som ser ut til å være standard på toppmobilene i år. Under panseret finner du også DVB-H TV-mottager, men vær klar over at den ikke vil fungere her hjemme. Skjermen har en oppløsning på 240 x 320 piksler fordelt på 2.8 tommer.

AGPS, Wi-Fi, 3.5 mm minijack og nettleser med støtte for Flash Lite 3 er på plass. Det samme er siste versjon av Series 60.

Designmessig minner telefonen om Nokia N81, men den har dobbel-slide som hos N95. Du dytter ned for musikktaster og opp for nummertastatur.

Flere bilder og mer informasjon vil etter stor sannsynlighet dukke opp i løpet av neste uke.

Kilder: crunchgear, mobil

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer