NW-A800 kommmer snart

Ny Walkman-spiller fra Sony med videostøtte.

NW-A800 kommmer snart
Publisert

Så viste ryktene seg å stemme denne gangen også. I løpet av april kan vi forvente å finne Sonys splitter nye Walkman-spiller NW-A800 i butikkene.

Liten og nett.

Spilleren er utstyrt med en skjerm på 2 tommer med QVGA-oppløsning (320 x 240 piksler). Dimensjonene er 88 x 43,8 x 9.1 millimeter og vekten er oppgitt til 53 gram.

Designmessig er spilleren vesentlig penere enn Sonys relativt klumpete NW-A3000/1000-modeller.

Videostøtte.

NW-A800 tilbyr både musikk- og videostøtte og batteritiden ligger på henholdsvis 30 og 8 timer (under de rette forholdene vel og merke). I tillegg kan du bruke spilleren som bildefremviser og kjøre lysbildeshow.

Du kan bytte skjermformat fra vertikalt til horisontalt.

Videoavspillingen støtter MPEG-4-formatet og codec AVC (H.264/AVC) som gir opp til 30 bilder per sekund.

For å flytte filer til og fra spilleren må du bruke Sonys SonicStage-programvare, som har fått mye slakt opp gjennom årene, men som skal fungere bedre nå.

NW-A800 kommer i størrelser på 2, 4 og 8 GB og prisen ligger på henholdsvis 1.800, 2.200 og 2.900 kroner. Du kan velge mellom fargene fiolett, svart og hvit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer