Ny Armani-mobil

Denne gang med natteffekter.

Ny Armani-mobil
Publisert

Mobilelskerne der ute husker garantert fjorårets flotte Armani-mobil, og samarbeidet mellom Giorgio og koreanske Samsung bar tydeligvis frukter - for nå kommer det altså en ny versjon.

Mens førsteutgaven var en liten lekkerbisken som faktisk oste kvalitet er det imidlertid lyseffektene som skal lokke denne gang - og mobilen heter derfor Night Effect.

Lysshow.

Når det ringer vil nemlig mobilens sider lyse opp i grønt, rødt eller blått, noe som antagelig er kjempekult hvis du er fjorten år og har din første alene-hjemme-fest.

Eller som rynkefrie Giorgio selv sier:

─ De som liker Emporio Armani liker også ofte nattelivet. De liker å bli sett i mengden etter mørkets frembrudd. For denne unge, trendy gruppen er NIGHT EFFECT-mobilen det perfekte tilbehøret, sier Giorgio Armani.

Nu vel.

Musikkmobil.

I tillegg til vanlig MP3-spiller får du også FM-radio og musikkgjenkjenningsfunksjon som lar deg ta opp en låt fra radioen og deretter få vite hvilken artist og låt som ble spilt.

Musikken styres med egne knapper på siden, og Samsung lover at mobilen skal støtte alle de mest brukte filformatene. Vi liker også at du kan bruke dine egne hodetelefoner vi minijack-inngagen. Mobilen har også blåtann, 120 MB internminne, minnekortplass, super 3G og et 3 megapikslers kamera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer