Ny trio fra Nokia

Utseendet er nytt, men på innsiden er det mest gammel moro.

Publisert

I god Nokia-ånd klinker pressemeldingen til med fynd-ord som «sofistikert utseende og moderne funksjonalitet», så selvtilliten er det altså fortsatt ikke noe i veien med.

De tre nye mobilene forventes levert tredje kvartal i 2008, noe som i praksis betyr at du skal være heldig om du klarer å få tak i dem før gaverushet setter inn i desember måned, men her er i hvert fall det vi vet sålangt:

Nokia 6600 fold.

Denne foldemobilen åpnes ved ett enkelt tastetrykk, og du ser rett på en 2.13 tommers OLED-skjerm med opptil 16 millioner farger.

Du får i tillegg et skjult sekundærdisplay som viser tid, innkommende meldinger, ubesvarte anrop, også videre. På innsiden finner vi 3G-funksjon, et mobilkamera på 2 megapiksler som med og dobbel LED blitz også bør kunne ta gode bilder når det er mørkt.

Nokia 6600 slide

Dette vil være en av Nokias minste slide-telefoner, og skiller seg ut med et glanset ståldeksel og aluminium midtknapp. På innsiden får du et 3.2 megapiksel kameraet som også tar video.

Displayet er på 2.2 tommer og har 16 millioner farger, og du får kart fra Nokia Maps med i mobilen. For ekte navigering må du imidlertid kjøpe en separat GPS-modul, så noen ren GPS-enhet er det altså ikke.

Nokia 3600 slide.

Hører du mye på musikk er det denne skal ha, for i tillegg til takle minnekort på opptil 4 GB er dette også den første Nokia-mobilen med utestengning av bakgrunnsstøy. Også her får du et 3.2 megapiksel kamera med autofokus og 2 LED blits som er ypperlig til fotografering og filming, selv i begrenset lys.

Det er også en TV-ut funksjon, om du absolutt vil dele videoene du har tatt med resten av familien.

Også her er Nokia-maps inkludert, men siden også denne modellen savner en GPS-modul må du altså kjøpe den i tillegg for ekte navigering.

De veiledende prisene er på mellom 175 og 275 euro før eventuell sponsing fra din lokale telefonpusher.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer