Ny trio fra Nokia

Utseendet er nytt, men på innsiden er det mest gammel moro.

Publisert

I god Nokia-ånd klinker pressemeldingen til med fynd-ord som «sofistikert utseende og moderne funksjonalitet», så selvtilliten er det altså fortsatt ikke noe i veien med.

De tre nye mobilene forventes levert tredje kvartal i 2008, noe som i praksis betyr at du skal være heldig om du klarer å få tak i dem før gaverushet setter inn i desember måned, men her er i hvert fall det vi vet sålangt:

Nokia 6600 fold.

Denne foldemobilen åpnes ved ett enkelt tastetrykk, og du ser rett på en 2.13 tommers OLED-skjerm med opptil 16 millioner farger.

Du får i tillegg et skjult sekundærdisplay som viser tid, innkommende meldinger, ubesvarte anrop, også videre. På innsiden finner vi 3G-funksjon, et mobilkamera på 2 megapiksler som med og dobbel LED blitz også bør kunne ta gode bilder når det er mørkt.

Nokia 6600 slide

Dette vil være en av Nokias minste slide-telefoner, og skiller seg ut med et glanset ståldeksel og aluminium midtknapp. På innsiden får du et 3.2 megapiksel kameraet som også tar video.

Displayet er på 2.2 tommer og har 16 millioner farger, og du får kart fra Nokia Maps med i mobilen. For ekte navigering må du imidlertid kjøpe en separat GPS-modul, så noen ren GPS-enhet er det altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer