Nye epler fra Apple

iPhone er i ferd med å bli voksen.

Nye epler fra Apple
Publisert

Neste generasjon iPhone var kanskje den minst hemmelige produktlanseringen fra Apple på lang, lang tid, etter at blogosfæren har fråtset seg fram til og mer og mer troverdige spesifikasjoner før kveldens Apple-fesjå i San Francisco, utviklerkonferansen WWDC.

Apple-übermeister Steve Jobs ledet som vanlig an showet foran 5200 tilhørere i salen (fordi vi er diplomatisk av legning, og fordi vi skriver dette på en Mac, lar vi være å kalle dem fanboys). Han skuffet ikke.

Med 3G.

Nå er nemlig 3G-iPhonen her. Den har, eh, 3G, er tynnere i kantene enn første generasjon, har helsvart plastdeksel på baksiden, metalknapper, forbedret lyd, 3.5 tommers skjerm, kamera, og, endelig, en skikkelig hodetelefonplugg. Halleluja!

Nye iPhone har også såkalt "assistert GPS", A-GPS, en avansert GPS-tjeneste som henter data fra både satelitter, Wlan og mobilsendertårn.

Steve Jobs påstod i sin presentasjon at iPhones 3G er 36% raskere enn Nokia N95, og at de har klart å beholde en standbytid på rundt 300 timer, i tillegg til taletid (via 3G) på 5 timer - til tross for den ekstra batterikapasiteten 3G krever.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer